Så här köper du Visma Nmbrs

Om du har begärt en Visma Nmbrs Gratis testversion kan du köpa Nmbrs via Nmbrs-inställningarna. Klicka på "xx dagar kvar, börja nu!" i det övre högra hörnet av skärmen för att gå till Nmbrs-butiken; du kommer inte att faktureras direkt.

14.PNG

I Visma Nmbrs butik kan du avgöra vilket abonnemang som passar din situation bäst. Ange högst upp på skärmen hur många anställda du gör betalningar för; systemet beräknar automatiskt vilken prenumerationsplan som är mest fördelaktig.

15.png

Ikonen nedan anger vilken prenumerationsplan som är mest fördelaktig:

16.PNG

Via 'Starta nu!' kan du personligen ange när du vill börja med Nmbrs. Du kan till exempel välja "Starta nu!" tidigare och ange att du bara vill bli fakturerad i januari. I så fall kommer de mellanliggande månaderna fram till januari inte att läggas till notan. Det är också möjligt att ange en tidigare period innan faktureringen påbörjas. Från och med angiven faktureringsstart är det möjligt att skicka in löneskattedeklarationer. Ange i så fall under 'Börja nu!' den månad du först vill skicka löneskattedeklarationen.

17.PNG

 

Ange vilket paket du vill skaffa och ange all information. Markera de tre sista kryssrutorna. Våra allmäna villkor och servicenivåavtalet finns på vår hemsida. 

Klicka på Spara och fortsätt för att skicka informationen. Din förfrågan kommer nu att behandlas av säljavdelningen.

 

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...