Hur kan vi vara till hjälp?

Vi är glada att vara dig behjälplig och svarar gärna på dina frågor!

Har du stött på några problem i din Nmbrs®-miljö?

Kontrollera om det är dokumenterat bland redan kända problemen.

Vill du veta mer om hur du skapar/ändrar inställningar i din Nmbrs®-miljö?

Ta dig en titt i vår kunskapsbas.

Skicka in en förfrågan

Om svaret du säker inte finns i kunskapsbasen kan du klicka här för att upprätta ett ärende hos vår support.

Skicka in en säljförfrågan

Är din fråga sälj-relaterad? Skicka ett e-post till sales@nmbrs.com.

Kontakt per telefon

Föredrar du att kontakta någon av våra försäljnings- eller supportagenter via telefon? Klicka här.