Arbetsplats i AGI från 2023

Riksdagen har beslutat att arbetsgivare ska lämna uppgift om arbetsplatsens adress och arbetsplatsens ort i individuppgift från och med januari 2023. En anställd kan bara ha ett tjänsteställe hos en och samma arbetsgivare.

Denna artikel beskriver hur man hanterar detta i Visma Nmbrs. 

Fyll i information på företagsnivå

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att rapportera arbetsplatsen. För arbetsgivare som har en och samma address för alla anställda behöver ni inte gå in på varje anställd utan det räcker med en adress på företagsnivån. 

Välj typ "företagsadress" eller "arbetsplatsens adress" för att fylla i rätt information. Vissa företag har en registreringsadress och en annan adress där man arbetar. Om du har båda kommer "arbetsplatsens adress" gå före "företagsadress" i AGI. 

Screenshot_2023-02-09_at_08.45.52.png

Fyll i information på individnivå

Skulle anställd ha en annan arbetsplatsens adress än den som står på företagsnivån, ska du fylla i information på individnivån. 

Välj typ "arbetsplatsens adress" under "personlig info" för att fylla i rätt information. OBS Visma Nmbrs tittar alltid "arbetsplatsens adress" på individnivå först för AGI fält "arbetsplats". Skulle det vara tomt på typ "arbetsplatsens adress" kommer systemet titta på företagsnivån. 

Screenshot_2023-02-09_at_08.46.32.png

 

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...