I vilka internetbrowsers kan jag använda Nmbrs?

Följ

Nmbrs stöttar följande browsers:

• Google Chrome
  • Internet Explorer 10+
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Google Chrome

När du använder Google Chrome behöver du tillåta popup-fönster. Du kan tillåta popup-fönster för alla webbplatser eller lägga till din Nmbrs-domän som undantag.

För att göra detta, gå till inställningarna och tryck sedan på Visa avancerade inställningar. Klicka på innehållsinställningar under Sekretess. Inställningar för popup-fönster har två alternativ:

- Tillåt alla webbplatser att visa popup-fönster.
- Hantera undantag. Under Hostname lägger du till din egen Nmbrs (https://dindoman.nmbrs.se) domän och väljer Tillåt.

Internet Explorer

När du använder Internet Explorer med integritetsinställningarna High eller Block All Cookies måste du lägga till din Nmbrs-domän till undantag.

För att göra detta, gå till Internetinställningar, klicka sedan på Sekretess och tryck sedan på webbplatser. Lägg till din egen Nmbrs (https://dindoman.nmbrs.se) domän till din adress eller hemsida, och tryck sedan på OK.

JavaScript

För att kunna använda Nmbrs måste du tillåta JavaScript. Den här inställningen är som standard inställd i alla webbläsare. Om du vill aktivera JavaScript eller återställa inställningarna hänvisar vi till informationen på internet.