Skapa en CSR-förfrågan

Följ

På företagsnivå, välj ”Mer” vid modulen ”Arbetsgivardeklaration”. Välj sedan ”CSR Fråga” och tryck ”Ladda ner”.

Efter att du laddat ner CSR-filen – laddar du upp den på Skatteverkets hemsida. När du sedan fått tillbaka filen från Skatteverket laddar du upp den i Nmbrs under ”CSR Svar”

Vanliga fel;

• Personnummer är angivet i 10 siffror i Nmbrs och Skatteverket accepterar enbart formatet ÅÅÅÅMMDDXXXX. (Kommer uppdateras i Nmbrs till att ha 12 siffror som standard)
  • Kontaktuppgifter saknas. Fylls i både under Generell: ”Kontakt” samt ”Org. Nummer”. Namn, telefonnummer och email för kontaktpersonen på företaget ska fyllas i.
  • Organisationsnummer avsändare: Här fylls organisationsnummer i för den som skickar; redovisningsekonom eller företag
  • Företagsadress saknas. Vänligen fyll i fullständig adress för företaget på företagsnivå > Generell > Företagsinformation > Adress > Ny adress.