Up & Go Business Large

Följ

Att byta till en ny HR- och löneapplikation kan vara en omfattande process. Eftersom vi på Nmbrs® har stor erfarenhet av implementationsprocessen har vi valt att utvecklat vårt Up & Go program för att effektivisera och förenkla implementationsprocessen.

Tillsammans med en certifierad lönekonsult erbjuder Nmbrs® en plan för implementeringen av Nmbrs® HR- och lönesystem. Vårt Up & Go program innefattar en engångskostnad som kan enkelt kan tjänas in genom en snabb och effektiv  implementation av Nmbrs®.

För vem?

• Nya kunder
  • För Nmbrs® Business från 150 anställda
  • Inga förkunskaper om Nmbrs® krävs

Mål

• En förberedd och utbildad arbetsgrupp, redo att arbeta med Nmbrs®
  • Egen Nmbrs® miljö, där alla inställningarna är korrekt inställda för så effektiv lönehantering som möjligt
  • Anställda har tillgång till systemet
  • Löneadministratörer som kan använda alla funktioner optimalt

Programsupport

• 24 timmars support från en extern konsult, delvis på plats och delvis på distans
  • Projektledning med hjälp av Basecamp
  • Fri tillgång till alla implementationsverktyg och allt innehåll i programmet

Hur kommer du igång?

Om du vill komma igång med Up & Go Business Large kontaktar du vårt Start Up Team.

• sales@nmbrs.se