Up & Go Accountant Large

Följ

Att byta till en ny HR- och löneapplikation kan vara en omfattande process. Eftersom vi på Nmbrs® har stor erfarenhet av implementationsprocessen har vi valt att utvecklat vårt Up & Go program för att effektivisera och förenkla implementationsprocessen.

För vem?

Detta program är speciellt utvecklat för:

• Nya kunder
  • För Accountants som kör från 1000 löner/månaden
  • Inga förkunskaper i Nmbrs® krävs

Mål?

• Ett förberett och utbildat team, redo att arbeta med Nmbrs®
  • Egen Nmbrs® miljö, där inställningarna för lön är effektivt ordnade
  • Konverteringen av alla, eller en del av alla, kunder till Nmbrs®
  • Att era kunder har tillgång till systemet och kan använda det

Programsupport

Up & Go Business Medium erbjuder följande support:

• Extern konsult på plats hos er under 3 dagar
  • Direkt och daglig kontakt med Nmbrs® Start Up Team
  • Projektledning med hjälp av Basecamp
  • Veckovis lägesrapport
  • Fri tillgång till alla implementationsverktyg och allt innehåll i programmet

Programmet

Nedan beskrivs steg för steg den support vi erbjuder. För vissa komponenter omfattar detta en dag på plats som en del av Up & Go Accountant Large. Vår externa konsult besöker er på plats för att gå igenom programmet. Våra konsulter är väl bekanta med HR- och lönesystem och vet allt om konvertering från olika system. Nmbrs® Start Up Team ansvarar för planering av implementationen och besvarar alla övriga frågor om konverteringen så att ni snabbt och enkelt kan bekanta er med systemet.

Steg 1 Mål och planering

Steg 1 omfattar förberedelse och planering av implementationen. Detta görs under ledning av Nmbrs® Start Up Team. Tillsammans kommer vi att gå igenom vilka steg som måste ingå i utbildningen och sätta ihop ett balanserat implementationsteam.

Steg 2 Utbildning

Under steg 2, kommer vi att i enlighet med Roll Out planen att planera in utbildning i  Nmbrs för ert team. Se all information om utbildningen via länken nedan.

Steg 3 Inställningar och förberedelser konvertering

Under steg 3 kommer fokus att ligga på förberedelse av konverteringen. Under den här fasen kommer en extern konsult att vara hos er under en heldag. Den externa konsulten kommer att ha en Kick Off och ni kommer att prata om Roll Out planen, konverteringen kontrolleras och implementationen påbörjas. Ni kommer också att boka in möten för nästa steg.

4 Konvertering

Under steg 4 kommer den externa konsulten att besöka er för dag nummer 2 och hjälpa till med konverteringen av all data till Nmbrs®.

Därefter kommer du att konvertera resterande uppgifter till Nmbrs® själv med hjälp av vårt Start Up Team.

Innan du sätter igång med steg 3, finns det ett antal saker du måste göra. Till exempel exportera data från ditt gamla system, förbereda importfilen och den faktiska importen.

Steg 5 Kör skarpt

Under steg 5 kommer kunden att börja använda systemet, du ska kunna göra lönekörningar och kunden ska kunna komma åt sin login och sina uppgifter. Den externa konsulten kommer att vara hos er för dag nummer 3 och säkerställa att processen fungerar väl samt kontrollera så att allt är uppsatt korrekt. Du kan redan nu köra den första perioden i systemet samt börja kommunicera med dina kunder om förändringen.

Steg 6 Utvärdering

Det slutliga steget är 6, projektet utvärderas över telefon och kvarstående frågor diskuteras. Installationen kontrolleras och projektet avslutas varefter ni kommer att återgå till vårt normala supportflöde.

Kostnad?

Up & Go Accountant Small programmet (från 1.000 anställda) kostar 26 500 SEK (exkl. moms)

Kom igång

Om du vill komma igång med Nmbrs kan du starta ditt abonnemang via din Nmbrsmiljö. För mer information kan du kontakta vårt Start Up Team.

• startup@nmbrs.se eller +46 (0) 10 138 87 78