Kom igång med Nmbrs själv

Följ

Att byta till en ny HR- och löneapplikation kan vara en omfattande process. Du kan naturligtvis välja att själv utföra implementationen. Nedan har vi beskrivit hur du går tillväga och vilken support du kan förvänta dig av oss.

För vem?

• Alla som vill implementera Nmbrs® själva
  • Accountants som inte behöver extra hjälp eller rådgivning

Mål?

• Ett förberett och utbildat team, redo att arbeta med Nmbrs®
  • Egen Nmbrs® miljö, där inställningarna för lön är effektivt inställda
  • Konverteringen av alla, eller en del av alla, kunder till Nmbrs®
  • Att era kunder har tillgång till systemet och kan använda det

Programsupport?

• Direkt och daglig kontakt med Nmbrs® Start Up Team
  • Projektledning med hjälp av Basecamp
  • Veckovis lägesrapport
  • Fri tillgång till alla implementationsverktyg och allt innehåll i programmet

Hur kommer du igång?

Om du vill komma igång med Nmbrs Gör Det Själv Program, kontakt vårt Start Up Team.

• startup@nmbrs.se eller +46 8 525 004 90

Do it yourself programmet

Du kommer själv att utföra implementationen, vi kommer att hålla kontakt med dig via email och telefon för att se att allt går enligt planen. Nedan kan du läsa om hur Do It Yourself programmet är uppbyggt och vilken support vi erbjuder dig under de olika stegen.

Steg 1 Mål och planering

Steg 1 omfattar förberedelse och planering av implementationen. Detta görs under ledning av Nmbrs® Start Up Team. Tillsammans kommer vi att diskutera roll-out planen och förbereda inställningarna i din Nmbrs® miljö. Se vad som ingår i steg 1 via länken nedan.

Steg 2 Utbildning
I steg 2 kommer teamet att utbildas, se all information via länken nedan.

Steg 3 Inställningar och förberedelser konvertering
I steg 3 fortsätter vi att arbeta med att få alla inställningarna på plats i din Nmbrs® miljö och påbörjar förberedelserna för konverteringen. Start Up teamet kommer att kontrollera att allt ser ut som det ska och hjälper dig att påbörja konverteringen.

Steg 4 Konvertering
Under steg 4, är konverteringen av all din data till Nmbrs® utförd, gör du det själv med hjälp av vår Start Up Team. Innan du påbörjar det här steget måste du ha slutförts steg 3 och bland annat inkluderat exporterad data från det tidigare systemet och förberett importbladet för den faktiska importen.

Steg 5 Kör skarpt
Under steg 5 ska ni kunna köra skarpt, vilket innebär att att det ska gå att utföra lönekörningar och att era kunder har tillgång till sin data. Start Up Teamet kommer att gå igenom processen med er och kontrollera systemet för att se till så att allt flyter på bra. En del av lönekörningarna i första perioden kommer nu att kunna utföras, nu är det dags för er att lära era kunder hur de ska använda systemet.

Steg 6 Utvärdering
Under Det sista steget, steg 6, kommer projektet att utvärderas per telefon. Inställningarna kommer att kontrolleras och projektet kommer att avlutas och ni kommer nu övergå till det vanliga supportflowet.

Kostnad?

För detta program tillkommer inga fasta kostnader.