Importera/Exportera data

Följ

Importera data till Nmbrs

1. Gå till "Utforskaren" i huvudmenyn. Klicka på förstoringsglaset och välj vilken koncern du vill importera datan till.

2. Klicka sedan på "Importera/exportera avancerat" under menyn "Dokument".

3. Välj "Ladda ner mall" för att ladda ner vår Excel-mall och fyll i den data du vill importera.

4. När du fyllt Excel-mallen med den data du vill importera, spara filen på din dator.

5. Klicka på "Importera" och välj sedan vad du vill ska importeras till Nmbrs genom att klicka i exempelvis "Företag" och "Anställda". De val du inte klickar i kommer inte att importeras till Nmbrs-filen.

6. Tryck på bläddra för att välja excelfilen du just sparat ner på datorn i steg 4.

7. Tryck "Ladda upp".

Exportera data från Nmbrs

Kommer snart...