Nmbrs gratis i 30 dagar

Följ

Innan du börjar med Nmbrs® Accountant du har möjlighet att testa programmet gratis i en månad. Vår gratisversion innehåller samma funktioner som den abonnemangsversion – du kan alltså föra in egna kunder, medarbetare eller företag i testversionen.

Om du sedan vill fortsätta använda Nmbrs efter 30 dagar förlänger du gratisversionen till en abonnemangsversion med ett enkelt knapptryck uppe till höger.