Om Kunskapsbanken

Följ

Kunskapsbanken består av instruktioner av våra funktioner samt svar på vanligt förekommande frågor om programvaran. Den är organiserad efter olika ämnen, där du hittar ytterligare avsnitt under respektive ämne. Många avsnitt har också tydliga instruktioner i form av bilder och/eller videoinstruktioner.

Det finns även en sökfunktion högst upp där du kan söka på nyckelord direkt.

Du som användare har möjlighet att kommentera längst ner efter varje artikel där du kan komma med synpunkter. Vi tar gärna emot alla former av feedback för att ytterligare förbättra kunskapsbanken för att göra den än mer användarvänlig.

Hittar du inte svaret på din fråga? Tveka inte då att kontakta oss på support@nmbrs.se dygnet runt eller på 08-525 004 90 vardagar mellan 9.00-17.00.