Introduktion - Kom igång själv med Nmbrs

Följ

Vill du testa på att själv komma igång med Nmbrs HR- och lönesystem? Börja då med att gå igenom de olika avsnitten på denna sida för att enkelt komma igång. Här beskrivs de grundläggande delarna av systemet för att du ska kunna komma igång själv.

När du lärt dig grunderna här kan du gå vidare till de andra avsnitten i kunskapsbanken som ger en djupare beskrivning kring systemet och dess användbarhet.

Vi på Nmbrs tycker om att ta hjälp av video för att beskriva systemet så enkelt som mjöligt för dig som är användare. Under varje rubrik nedan finns videoklipp som hjälper dig. Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss! Lycka till!

Om kunskapsbanken

Kunskapsbanken är uppbyggd i olika moduler för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta den information du behöver. Du kan klicka på rubriken i respektive modul, exempelvis "Kom igång med Nmbrs" för att komma till en sammanfattning av allt som rymmer under rubriken. Du kan också välja att klicka på "Alla artiklar i kategorin" för att komma till alla skrivna artiklar under respektive avsnitt.

Du kan även söka högst upp på sidan på nyckelord.

Prova Nmbrs gratis i 30 dagar

Innan du börjar med Nmbrs har du möjlighet att använda vår testversion i 30 dagar helt utan kostnad. Testversionen innehåller samma funktioner som liveversionen, du kan alltså lägga upp egna företag, anställda och genomföra lönekörningar. När 30 dagar passerat kan du enkelt förlänga abonemmanget med några knapptryck. De inställningar som du gjort i testversionen försvinner alltså inte när du går över till liveversionen.

Inloggning och lösenord

För att ändra inställningar för inloggning och lösenord, följ stegen:

1. Klicka på pilen längst upp till höger och sedan på "Mitt konto".

2. Klicka på "säkerhetsinställningar" varvid du kan ändra inställningar för inloggning samt lösenord.

3. Om du istället klickar på "Temainställningar" i menyn till vänster och sedan på "Miljö" kan du ändra inställningar gällande välkomsttext, språk, namn etc.

Tema

I Nmbrs kan du ändra tema efter eget önskemål för att passa just din verksamhet. Färger, loggor och inloggningstexter kan enkelt korrigeras.

Nmbrs uppbyggnad - moduler och menyer

Nmbrs löneapplikation är skalbar för att passa just dig och din verksamhet. Det betyder att du kan dölja/visa/arrangera olika funktioner själv i programmet.

Sandbox

Sandbox-funktionen gör det möjligt att arbeta i Nmbrs utan att några ändringar görs i den riktiga liveversionen. Sandbox körs i en annan inloggningsmiljö - alla ändringar som görs där försvinner automatiskt när du stänger funktionen och du kan därför testa dig fram fritt. Inga signaler skickas ut till dina kunder eller anställda när du arbetar i sandboxen.

Lägga till koncern (för accountants)

Lägga till företag

Enkel lönekörning

Att skapa en lönekörning är ett bra sätt att komma igång med Nmbrs för att förstå hur applikationen fungerar. När du har skapat företag och anställda kan du genomföra en test-körning för att se hur det fungerar.

Skapa inloggning åt kunder

Mer info kommer snart...

Tidsregistrering

Mer info kommer snart...