Anställd - Tidsregistrering

Följ

Anställd - Tidsregistrering

I Nmbrs kan du som anställd enkelt tidsrapportera själv och skapa avvikelser. Följ steg nedan alternativt se videon längst ner i artikeln:

1. Logga in som anställd i Nmbrs. Klicka på "Tidsregistrering".

2. Håll nere musknappen och dra över de dagar du vill markera. I fallet nedan är datumen 8-12 augusti markerade.

3. I rutan som kommer upp kan du kontrollera att uppgifterna stämmer. Under "typ" kan du välja vilken avvikelse du vill rapportera. I fältet "beskrivning" kan du lägga till ytterligare info. Klicka "spara" när allt stämmer.

4. Stämmer det i schemat kan du nu trycka på den gröna knappen "Skicka rapportering" uppe i det vänstra hörnet.

5. Bifoga eventuell bilaga, tryck sedan på "Nästa".

6. Lägg till kommentar om du så önskar, klicka sedan "Skicka" för att skicka begäran till din chef eller löneadministratör (beroende på vem som registrerar och godkänner frånvaro på ditt företag).

7. Din chef eller löneadministratör får nu en notifikation om begärd avvikelse. Du som anställd kommer få ett e-post meddelande när din avvikelsebegäran behandlats.

Videoinstruktion - tidsregistrering

(designen på applikationen kan komma att se annorlunda ut i filmen än på din dator)