Nmbrs API (Utvecklare)

Följ

Nmbrs API är en utvecklare gränssnitt för att interagera med Nmbrs lönesystemet. Detta API implementeras som Tvål XML Webservices och finns tillgänglig på https://api.nmbrs.nl

Om du är en utvecklare, uppmanar vi dig att använda Nmbrs® Utvecklare API och gå med i vår växande lista av applikationer. Integration med Nmbrs® utvidgar tillämpningsområdet för din ansökan och ger ett enkelt och effektivt sätt att nå nya målgrupper.