Fortnox Bokföringsprogram Integration

Följ

Fortnox Bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor och i Fortnox bokföringsprogram finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag, oavsett hur stort eller litet det är och oavsett mängden transaktioner.

Om Integrationen:

Nmbrs HR- och löneapplikation har byggt en integration mot Fortnox Bokföringsprogram, genom den här integrationen kan du skicka dina journaler från Nmbrs HR- och Lönesystem till Fortnox Bokföring via en enkel knapptryckning. Du kan även välja att automatisera sändningen av journalerna.

• Fortnox Bokföringsprogram - Hur fungerar integrationen?
  • Läs om Integrationen på Fortnox Integrationssida