Nmbrs uppbyggnad - Moduler och menyer

Följ

Se video nedan och läs steg för Nmbrs uppbyggnad med moduler och menyer.

Moduler fungerar som genvägar - välj att visa de moduler som du använder dig av ofta och dölj de som du inte använder ofta. De kan läggas till och ta bort efter egen önskan i Nmbrs. Genom att trycka på krysset uppe till höger om varje modul försvinner den. Vill du lägga till en modul klickar du på ändra och lägger till önskande moduler.

Tryck på mer under en modul och du får upp en meny på vänster sida (se slutet av filmen). Under denna meny finns all knappar som finns tillgängliga på sidan. Modulerna är alltså endast genvägar för dessa menyval.