Se instruktionsvideo samt följ steg för att genomföra en enkel första lönekörning.

1. Klicka på "utforskaren" i menyn till vänster och sedan på det företag du vill genomföra lönekörning för. (Se till att välj rätt koncern om du har ett accountant-konto.)

2. Klicka på "lönekörning".

3. Klicka på det vita fältet till höger om texten "Bearbeta lönekörning" för den aktuella månaden där du vill genomföra lönekörningen (I videoexemplet är det för maj månad 2016).

4. Se till att informationen stämmer i de rutor som kommer upp och tryck på fortsätt för att komma vidare i lönekörningsprocessen. Se också till att rutan "Alla anställda" är ikryssad så att lönekörningen görs för samtliga på företaget.

5. Kontrollera de avvikelser som har rapporterats under månaden. Du kan även ladda ner avvikelserna i PDF-fil genom att trycka längst ner till vänster i rutan.

5. När lönekörningen är genomförd blir fältet grönt och du kan gå vidare till nästa steg - "kontrollera utgående lönedata".

6. Gå igenom alla steg för att slutföra lönekörningen. I instruktionsklippet är rutan "skicka signaler" avbockad. Rutan ska vara ikryssad om du vill skicka signaler till dina anställda om att lönen är gjort för den specifika perioden.

7. För att lönekörningen ska vara helt klar ska alla rutor i perioden vara gröna, som i videon.