Registrera sjukfrånvaro del av dag

Följ

Om en anställd ska registrera sjukfrånvaro för del av dag, ska tidsregistreringskoden 1005 (sjuk timmar) användas. För att registrera detta, gå till veckoläge i tidsregistreringen på anställdnivå, tryck sedan vid sidan av det gråmarkerade schemat för den dagen sjukfrånvaron avser.

Kontrollera att det är korrekt tid och antal timmar som registrerats. Välj sedan 1005 (sjuk timmar) i drop down-menyn och spara.

Om efterföljande sjukfrånvaro är heldagar registreras detta med tidregistreringskod 1004 (sjuk dagar). Detta görs genom att i veckoläge trycka på rutan heldag för det aktuella datum som sjukfrånvaron avser.