Koncern hantering

Denna kategori beskriver koncernhantering i Visma Nmbrs.

Visma Nmbrs har utvecklat flera ytterligare funktioner för koncern- eller företagsledning:

  

Koncern och företagshantering

Kommentarer kan läggas till koncerner, företag och anställda. Dessa kan till exempel användas för intern kommunikation. Dessutom kan koncerner och företag döljas, och koncerner och företag kan naturligtvis också tas bort.


Löneinställningar (endast redovisningsekonomer)

Du kan göra ändringar i huvudgrenarna, huvudtimmodellerna, huvudlönemodellerna och huvudbokschemat med hjälp av fliken Inställningar.
Ändringar som görs här träder i kraft i hela systemet: därför gäller de för alla kunder. Till exempel ändras en timkod som ändras här för alla koncerner.

På koncernnivå, med hjälp av fliken Utforskaren, implementeras ändringar endast för denna klient. En timkod som ändras här ändras INTE för övriga koncerner.

 

Ge kunder tillgång till systemet (endast redovisningsekonomer)

Visma Nmbrs erbjuder tre olika scenarier som du som revisor kan erbjuda din kund.
Scenariot avgör vilka aktiviteter som utförs av dig eller av din kund. Att välja ett scenario är inte bindande och kan ändras. De grundläggande scenarierna, på kundnivå, kan också anpassas för den specifika situationen. För mer information, se:

 

Taggar (endast redovisningsekonomer)

Med hjälp av taggar kan ett filter läggas till till en koncern. Fördelen med detta är att olika översikter kan filtreras med hjälp av denna tagg, t.ex. arbetsflödet. Det är också möjligt att lägga till en tagg till en redovisningsekonomsinloggning, så att denna inloggning endast kan se koncerner med matchande tagg.

 

Faktureringsmodul (endast redovisningsekonomer)

Kundfakturor ställs in med hjälp av faktureringsmodulen. Det är möjligt att skapa flera servicenivåer kopplade till produkter med ett specifikt pris. En servicenivå kan sedan tilldelas koncernerna. Efter att en körning har gjorts för ett företag med servicenivå räknas alla visade produkter. Du kan se i faktureringsöversikten hur många produkter kunden har köpt och till vilket pris. Det totala priset för detta företag visas också här.

 

Redovisningsekonom hemsida (endast redovisningsekonom) 

En kontoägare har möjlighet att skapa sin egen webbplats. Visma Nmbrs Revisorbutik kommer då att visa en länk till denna sida.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...