Uppdateringar 2023-03-01

 

Ny magisk kod för Arbetad dag
Vi har en ny kund som har anställda som får betalt per dag, oavsett hur många timmar de arbetar. Detta är särskilt vanligt inom filmproduktionsbranschen.

För att anställda ska kunna skicka in sina arbetsdagar på rätt sätt bestämde vi oss för att lägga till en ny magisk kod som fungerar som en arbetsdag.

 

Förbättringar av användargränssnittet Payroll dashlet Skatter


Vi förbättrar ständigt användargränssnittet i produkten för att öka produktkontinuiteten och använda den senaste tekniken. I den här uppdateringen har vi förbättrat användargränssnittet/designen för översiktssidan på medarbetarnivå för följande översikter;

Företagsbil
Resekostnader
Kostnadsställe

 

Förbättringar av löneutdatakontroll


Vi förbättrade funktionen för kontroll av löneutdata baserat på feedback från våra användare om communityn. Vi har lagt till möjligheten att visa lönebeskeduppgifterna från föregående period. Vi har också lagt till ett filter för att visa anställda med och utan ett schema/roaster. Denna produktförbättring baserades på denna produktfeedback https://community.nmbrs.com/nl/discussion/comment/1934, tack alla för att ni röstade!

 

Ställ in lönekomponenter kopierade från standardanställd


När man skapar en anställd baserad på en standardanställd med fastställda lönekomponenter kopierades de inte till den nya anställde. Detta är nu löst.

 

Sandbox dashlets tillgängliga igen


Dashlets: Ledighet, lönekomponenter, extra timmar/dagar, skatter, reservationer, industrisystem


På grund av gränssnittsförändringarna och användningen av ny teknik var vissa löneöversikter på anställdsnivå inte tillgängliga på översikten över instrumentpanelen i Sandbox-miljön. Vi förbättrade vår Sandbox-miljö så att dessa dashlets är synliga igen och inte visar "uppdateringstid".
p.s. Vi kommunicerade redan förra veckan, men var tvungna att dra tillbaka förbättringen på grund av några oväntade resultat. Detta fixades och lanserades direkt på måndagen

 

Förbättringar

 

Förbättra korrigeringar via migrering
Ibland finns det en skada på en bugg som är så stor att det skulle ta alldeles för lång tid för en användare att fixa det själv. När vi infogar korrigeringar via migrering och en användare skulle ta bort en av korrigeringsposterna skulle den radera den för alla anställda i noden.

Vi har fixat det så att korrigeringen nu är kopplad till ett anställd-ID och det är möjligt att ta bort en anställd korrigeringspost.


Buggar

Gör synlig för att workflowåtgärden för anställdas inloggning inte skulle utföras.


I vissa sällsynta fall fungerar inte synliggörandet för anställds inloggning automatiskt eftersom det föregående workflowsteget var aktivt i huvudmallen och inte i företagsmallen.
Det här är ett problem som vi har åtgärdat.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...