Uppdateringar 2023-05-03

Lönedomän

Förbättring

Pro rata nya alternativ 

Vi har lagt till två nya pro rata-alternativ efter att ha fått kundfeedback om det. Det kan ställas in på master- och koncern-nivå i kollektivavtal inställning.

Arbetsflödesuppgiftshantering

I lönearbetsflödesinställningarna är det möjligt att tilldela en löneuppgift till en användare. Detta var möjligt även för HR-chefsrollen. Denna roll har dock inte tillgång till löneaktiviteter i Nmbrs. Därför tog vi bort HR-chefen som ett alternativ att välja som uppdragstagare för arbetsflödet.

Buggar

Kompensationsfaktor fungerar inte om schemalagd sluttid är satt till 24:00 

Det är möjligt för en anställd att tjäna in komptimmar när anställda arbetar övertid. Kompensationsfaktorn beräknades inte korrekt när schemats sluttid sattes till 24:00. Vi fixade det här problemet.

Core domän

Buggar

En ny användaraktivering fungerade inte ibland 

Vissa e-postservrar eller applikationer utlöste aktiveringen automatiskt och bröt efter användarflödet. Nu är det bara en användare som kan aktivera sitt konto.

Vissa användares e-postmeddelanden ansågs felaktigt vara ogiltiga

En ny regel tillåter e-postmeddelanden med 2 understreck och vi kan nu uppdatera regeln utan uppdateringar. 

HR domän

Förbättring

Standarduppgiftsbeskrivning i anpassade HR-arbetsflödesinställningar

Som efterfrågat av våra användare i denna community-önskemål är det nu möjligt att lägga till en standarduppgiftsbeskrivning via de anpassade HR-arbetsflödesinställningarna. Uppgiftsbeskrivningen är också tillgänglig som en e-posttoken: $$$Taskdescription$$$.

Buggar

Felmeddelande vid försök att öppna en mutationsblankett för utgiftsdeklaration

Om ett företag inte hade en utgiftsdeklaration lönemodell inställd, skulle den leda till ett felaktigt felmeddelande som säger "inga anställda". Felmeddelandet kommer nu att informera användaren om den saknade lönemodellen.

Första dagen på jobbet blankettflöde visar redigeringsikoner på fel plats

När en anställd ombeds att förtydliga formuläret Första dagen på jobbet är den första vyn en skrivskyddad sida och den andra sidan är sidan där detaljer kan redigeras. Den skrivskyddade sidan innehöll felaktigt några (icke-fungerande) redigeringsikoner för identitetshandlingarna, vilket ledde till förvirring bland anställda. Vi har tagit bort ikonerna från den skrivskyddade sidan.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...