Uppdateringar 2024-01-04

Förbättringar

Roller & ansvar per företagSpara lönedokument till filhantering

Från och med nu är det möjligt att ställa in HR manager och lönechef per företag istället för per koncern. En HR manager eller lönechef som tidigare var inställd för en koncern, har satts för alla företag under den koncernen som han eller hon har tillgång till. Om du oväntat stöter på ett fel när du startar ett nytt HR-workflow, kontrollera inställningarna för roller och ansvar för att se till att HR-manager är inställd. Denna förändring kommer bara att påverka nya HR-workflow, inte några pågående workflow. 

Spara lönedokument till filhanterare

Förut när vi tryckte på knappen för att spara lönedokumenten till filhanterare laddade vi ner alla aktiva lönedokument till företagets filhanterare. Även när du kanske bara behöver ett eller några få dokument. Vi ändrade beteendet där du nu ska välja vilket dokument du vill spara och du kan bara välja ett i taget för att även sänka trycket på systemet.

Anställds schema synligt i personalkort

Schemat för den anställde syntes inte på hålkortet. Eftersom detta är viktig personalinformation läggs denna information till den anställdes personalkort.

 

Buggar

ATK-saldo visar felaktigt saldo på lönespecifikation

När ett företag gjorde korrigeringskörningar, skulle de anställdas ATK-tagna saldo visas felaktigt på lönespecifikationen. Detta är fixat i uppdateringen!

 

 

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...