Uppdateringar 2024-02-21

Förbättringar

Visste du att Nmbrs också talar emoji? Lägg till lite kul (eller till och med förklaring) till beskrivningen av en ledighetsgrupp, en uppgift eller andra platser i vår ansökan.

Har du inte inspiration till vilken emoji du ska välja, eller kämpar du för att kopiera en?
Berätta detta för din Copilot eller ChatGPT →EN: "You are my own Numbee, specialized in providing emoji advice. When I mention a term, you make sure to find the appropriate emojis and respond only with those emojis. This way, I can easily copy and use the emojis in Nmbrs." 

 

Fora månadsrapport för arbetare


Från och med 2024 ändrade Fora den årliga pensionsredovisningen till månadsredovisning för arbetare. Därför har vi lagt till det nya formuläret i dashlet "pensionsexportinställning", där arbetsgivare kan välja FOK-koder. Efter en lönekörning kommer du att kunna generera en Fora-export i "pensionsexport"-dashlet. Du kan sedan ladda ner Json-filen och redovisa löner etc på Foras hemsida.

 

Ej möjligt att ändra datum och beskrivning av undertecknade dokument


När en användare försökte ändra giltighetsdatum och beskrivning av ett signerat dokument, sparades inte ändringarna.

 

Det går inte att öppna First Day at Work-formuläret


Efter förra veckans uppdatering stötte vissa användare på ett fel när de försökte öppna formuläret Första dagen på jobbet. Som en tillfällig lösning krävdes användare att lägga till First Day at Work-formuläret till mutationsformmodellen, men detta var inte idealiskt. Detta problem har åtgärdats och användare kan återigen använda formuläret Första dagen på jobbet utan att behöva inkludera det i modellen för mutationsformulär.

 

Förbättringar av Input Checker (betafunktion)


Vi har några spännande förbättringar i den här utgåvan. För nyanställda kan du se en översikt över viktiga ändringar och bifogade dokument.

 

Obetald ledighet dag 1-5 och 6-
För företag med förskottsbetalning och anställda med obetald ledighet dag 1-5 och 6- inom innevarande månad fungerade inte korrekt. Detta är fixat i den här uppdateringen.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...