Uppdatering 2024-04-17

Beta lansering bulk godkännande av utgifter

Från och med nu är det möjligt att Massgodkänna utgifter. Välj alla utgifter på en gång, eller välj de som inte behöver undersökas ytterligare. Dessutom är det nu möjligt att godkänna utgifter som inte tilldelas dig, utan till någon annan. Detta är givetvis endast möjligt för de utgifter som ligger i det godkännandesteget som du får godkänna. När du godkänner en sådan utgift kommer du att registreras som tilldelad användare. Precis som det brukade fungera förut, utan att först behöva lägga utgiften på dig själv.

Vi lanserade bulkgodkännandet med en gräns på 200 utgifter vid den första lasten. Det betyder att när vi laddar till exempel alla "Öppna" utgifter, kommer vi att begränsa listan till de äldsta 200 öppna utgifterna. När vi tillämpar en utgift kommer vi att ladda igen upp till 200 öppna utgifter och så vidare.

I nästa vanliga Nmbrs-uppdatering tror vi att vi kan ta bort denna gräns och ladda alla utgifter på en gång.

 

Förbättringar

Synlighet på flikar på företags- och anställdnivå kan inte längre redigeras i användarmallarna utan definieras av behörigheterna för de översikter som fliken innehåller. Om en användare har läs-/skrivbehörighet till minst en av översikterna på en flik kommer fliken att vara synlig för användaren. Om inga rättigheter ges till några dashlets kommer fliken att förbli dold.
Utrullningen kommer att ske i två faser, i den här uppdateringen lägger vi till några säkerhetsförbättringar i användarmallarna och tillämpar dessa synlighetsändringar på nyskapade användarkonton.
I en andra fas kommer vi att tillämpa dessa ändringar på befintliga användare.

 

Förbättringar Bankkonto tillbaka på period baserad lönespecifikation

 

På grund av att banker avvisade ansökningar om anställningslån beslutade vi att lägga tillbaka bankkontot på lönebeskedet för lönebeskedet per period och interaktivt lönebesked.

 

Förbättringar Lönearter i lönemodell på koncernnivå


I koncernlönemodellen kunde alla koncernlönearter för miljön läggas till. Vi ändrade behörigheterna så att det inte är tillåtet att komma åt och lägga till lönearter för andra koncerner än din egen.

 

Koncerners huvudbok schema löneart flik laddas


I koncern huvudbok schemat fortsatte löneartsfliken att laddas eller returnerade en oops-sida om du försökte komma åt den med en klientinloggning. Vi har löst det här problemet.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...