Uppdateringar 2024-06-26

Förbättringar

Visma.net ny autentisering 

Alla företag som använder Visma.net journals integration måste autentisera sin anslutning på nytt. Flödet har förändrats, läs supportartiklarna nedan noggrant.

Läs här på supportsidan vilken åtgärd du behöver vidta.

 

Stöd för Visma.net BAS och PNL Cost Center


Det är vanligt att svenska företag använder BAS och PNL för att separera vilka konton som ska delas upp efter kostnadsställe/kostnadsenhet. Detta stöds nu.

 

Fält 499 ”Sjuklönekostnader” tas bort från AGI


Den svenska regeringen beslutade att företag inte får ersättning för sjukkostnader från och med juli. Vi har tagit bort fält 499 ”Sjuklönekostnader” i AGI för rapportering av julirapportering.

 

Accountantshop stängs ned


Vi bestämde oss för att sluta stödja funktionen Accountantshop. Detta innebär att webbsidan  inte kommer att vara tillgänglig längre. Orsakerna till detta var att webbsidan knappt användes, prestandan var riktigt dålig och sidan var en risk för säkerheten. Om du har några frågor om att sälja dina tjänster är du välkommen att kontakta vår customer success avdelning.

 

Ny funktion uppgiftsavisering

Med den senaste uppdateringen av Nmbrs-appen integrerade vi med uppgiftsfunktionen. Närhelst en anställd behöver göra en uppgift (fylla i ett formulär, underteckna ett dokument), kommer de att få ett meddelande från Nmbrs-appen. Inuti Nmbrs-appen kommer uppgiften att fortsätta att visas på hemsidan tills medarbetaren har slutfört uppgiften. För närvarande görs uppgifterna i webbversionen av Nmbrs, där de enkelt kan logga in, på grund av det förbättrade inloggningsflödet som vi nyligen lanserade.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...