Uppdateringar 2022-08-03

Förbättringar / Nya funktioner

Påminnelse om försenade uppgifter

Försenade uppgifter är en återkommande verklighet och kräver åtgärder utanför Nmbrs för att driva på användare att slutföra sina uppgifter. Som en första förbättring har vi lagt till en påminnelse som skickas ut nästa morgon om en användare inte har slutfört sin uppgift vid slutet av förfallodatumet. Påminnelsen kommer att skickas via e-post och visas som en notis i co-piloten. Om uppgiften redan är försenad när uppgiften blir aktiv skickar vi ingen påminnelse, bara ett aktiveringsmail. I en senare förbättring siktar vi på att täcka även detta fall.

Mobil: Ny design av lönespecifikation

Lönespecifikationen på mobilappen genomgick en fullständig rekonstruktion. Den viktigaste informationen dyker upp mer överskådligt och i allmänhet är det nya utseendet och känslan mer i enhet med de senaste designförändringarna.

Länk till öppna lönespecifikationer i mobilapp

Vi gjorde det enklare att öppna mobilappen direkt via e-post.Systemets e-postmall ‘Din lönespecifikation är klar’ fick en förbättring. Det är nu möjligt att låta medarbetaren själv välja om hen vill se lönespecifikationen i vår ESS-app eller via webbversionen.

Den här länken är inte omedelbart tillgänglig i dina egna e-postmallar, för det måste du ‘Återställ till standard’, eller lägga till följande abracadabra i HTML-fliken i e-postmallen:

<a href="$$$protocol$$$://$$$serverName$$$/applications/Common/Login.aspx?showPayslip=$$$periode$$$" target="_blank">Klicka här för att se din lönespecifikation på webben.</a>.<br> <div><br></div>

<a href="$$$protocol$$$://mobilegatewayservice.nmbrs.com/tenant/$$$serverName$$$" target="_blank">Klicka här för att se din lönespecifikation i appen.</a>

 

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...