Att komma igång med Visma Nmbrs

Den här artikeln innehåller information som du behöver när du ska börja använda Visma Nmbrs.

 

Kom igång med Visma Nmbrs

Du kan antingen testa med demo-företag eller alternativt lägga till egna kunder, företag eller anställda. Om du väljer att sätta igång med en testversion kan du sedan använda samma miljö för att köpa Visma Nmbrs. I Visma Nmbrs utforskare förklaras de olika systemnivåerna inom Visma Nmbrs. Längre ner i den här artikeln, under "Kom igång med Visma Nmbrs Business" och "Kom igång med Starta Visma Nmbrs Accountant", hittar du information om installation och implementering.

Kom igång med Visma Nmbrs business

Nedan hittar du all nödvändig information för att starta och sätta upp din Visma Nmbrs-miljö.

Önskar du att implementera Visma Nmbrs? Med Up & Go-programmen kommer en extern konsult att hjälpa dig med en framgångsrik implementering. Välj Gör det själv (Do It Yourself) Business program om du inte behöver hjälp med implementeringen.

Kom igång med Visma Nmbrs accountants

Nedan hittar du all nödvändig information för att starta och sätta upp din Visma Nmbrs-miljö.

Vill du implementera Visma Nmbrs? Med Up & Go-programmen kommer en extern konsult att hjälpa dig med en framgångsrik implementering. Välj gör det själv (Do It Yourself) Business program om du inte behöver hjälp med implementeringen.

Next wave programmet är ett uppföljningsprogram för befintliga kunder vars syfte är att ge tilläggsstöd vid konvertering/implementering

Hur konverterar du data till Visma Nmbrs?

Du kan konvertera data från valfritt mjukvaruprogram till Visma Nmbrs. Artikeln nedan beskriver alternativen för konvertering till Nmbrs för varje applikation.

Hur fungerar support på Visma Nmbrs?

Följande artikel beskriver supporten på Visma Nmbrs: layout, sökning i kunskapsbasen, hur du ställer en fråga, pågående ärenden och svarstider, Visma Nmbrs förslagslåda och hantering av klagomål. Detta är viktigt och kommer att vara särskilt användbar information för varje användare av systemet.

 

E-learning

Visma Nmbrs erbjuder flera e-utbildningar som du kan gå för att förbättra din upplevelse med Visma Nmbrs.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...