Up & Go med Basecamp

Med projektledningsverktyget Basecamp arbetar Customer Success-teamet tillsammans med kollegor, externa konsulter och kunder i ett eller flera projekt samtidigt. Alla tillhörande dokument, uppgifter, meddelanden, evenemang, planering, mail och kommunikation är snyggt upplagda på en plats.

Verktyget är tydligt och användarvänligt. E-posttrafik mellan kollegor och kunder om ett visst projekt är inte längre nödvändigt, verktyget säkerställer snabb och effektiv kommunikation.

Inbjudan

Du är inbjuden till Basecamp by Nmbrs via detta e-postmeddelande och du kan skapa ett lösenord och logga in på ditt konto via länken. Om du vill lägga till andra kollegor, vänligen meddela Nmbrs.

Alla uppgifter som hör till implementeringen av Nmbrs är uppdelade per steg i implementeringsprocessen, steg 1 till 6. Du kan sätta uppgifterna i ditt eget namn eller namnet på en kollega och bocka av dessa när de är klara. Varje uppgift bör ha ett slutdatum så att du kan se vad som är utestående och inom vilken tidsperiod.

Kommunikation

Kommunikation är viktigare än grafer och statistik när det gäller projekt. På din personliga hemsida (efter inloggning) finns alltid en faktisk översikt över alla senaste ändringar och tillägg till projektet.

Inom Basecamp kan vi arbeta med flera projekt samtidigt. Så snart ett projekt har skapats kommer projektmedlemmarna att läggas till. Det är också möjligt att bjuda in tredje part och ge dem möjlighet att reagera på (några av) delarna.

Basecamp arbetar med fasta delar:

  • Diskussioner hindrar projektmedlemmarnas brevlåda från att svämma över. Meddelanden är synliga för hela projektgruppen eller för en eller flera personer. Om så önskas kan projektmedlemmar informeras via e-post om nyligen publicerade diskussioner.
  • Att göra är projektets uppgiftslista. Medlemmar kan lägga till huvud- och underordnade aktiviteter. Att göra-listor finns för varje möte, som fungerar som förberedelse eller som genomförs under dagen.
  • Filer ser till att varje person har tillgång till dokument under ett projekt. Nya versioner kan läggas till av annan användning, medan tidigare dokument fortsätter att vara tillgängliga också.
  • Vidarebefordrade e-postmeddelanden är e-postmeddelanden som har skickats i samband med projektet. E-post är i huvudsak överflödigt under projektets gång, du kan kommunicera direkt via Basecamp.
  • Events täcker planeringen av ett projekt som Kick Off. Här anges möten på plats och även vem som leder dessa möten.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...