Kör kontroll dashlet meddelande

Den här artikeln innehåller information om Run Control Dashlet. Den innehåller också en översikt över alla inblandade kontroller; varningar, felmeddelanden och ändringar samt deras orsaker och lösningar.

Se de här artiklarna för att kontrollera och lösa alla fel och varningar i körkontrollen:

  1. Payroll Output Checker
  2. Processa en lönekörning / Processa en lönekörning för redovisningsekonomer

 

Run Control Dashlet

458.png

Du hittar Run Control-dashlet på företagsnivå under fliken 'Start'. Här kan alla körkontrollrapporter och de ändringar som har lagts in ses. Om du inte kan se den här måste du göra instrumentbrädan synlig genom att klicka på "Redigera" i det övre högra hörnet och göra den synlig. 

560.png

 

Filter kan läggas till för att visa vissa typer av rapporter, perioder eller koder. Du kan också välja att filtrera enbart på rapporter som inte har genomgått en körningskontroll. Välj dessa och klicka på "Filter". En lista med rapporter visas.

Rapporten om minimilönkörningskontroll kommer att utföras både före och efter körningen. Inför lönekörningen kommer kontrollen att utföras på Brutto heltidslön. Efter lönekörningen, som är synlig i Run Control-dashlet, kommer kontrollen att utföras på nettolönen och timlönen.

Lösa rapporter

Körkontrollrapporterna kommer att sparas efter att körningen har genomförts. För att lösa varningar och felmeddelanden och ta bort dem från körningskontrolllistan måste du bearbeta körningen igen efter att ha löst felen.
Om du bearbetar en retroaktiv korrigering för att lösa det eventuella felet, kommer rapporterna att förbli i den tidigare "felaktiga" körningen.

Använd kontrollpanelen Kör för att spåra rapportens kod.
I många fall kommer det att anges vilken anställd, företag och/eller specifik körning rapporten avser.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...