Administratör hemsida

 

Den här artiklen kommer att ge en steg för steg förklaring via video och i text hur man skapar en Administratör webbplats. An administratör (kontoägare) har möjligheten att skapa sin egna webbplats.


1. Skapa och konfigurera webbplats

301.png
303.png
Header

Välj en rubrik som är direkt synlig när företag klickar på länken till din sida; rubriken är ett obligatoriskt fält.

Under hela processen när du skapar webbsidan kan du klicka på "förhandsgranska" längst ner till vänster för att förhandsgranska sidan.

302.png

Fördelar och funktioner

Markera kryssrutan 'Aktiv' när du vill visa den här sidan med fördelar och funktioner på din revisors webbplats. Välj tre fördelar och sex funktioner. Du kan inte lämna fördelar eller funktioner tomma. Återigen kan du klicka på "Förhandsgranska" för att förhandsgranska sidan.

304.png

Tariffer

Vid behov kan tariffer aktiveras genom att markera bocken under 'Aktivera'. Därefter kan de egna tarifferna fastställas.

Under 'Ikon 1', 'Ikon 2' och 'Ikon 3' kan en ikon väljas som blir synlig bredvid beskrivningen av den aktuella taxan. När sidan är "aktiv" måste alla fält fyllas i.

305.png

Testimonials

Här kan du välja att låta dina befintliga kunder skriva något. Klicka på "aktivera" för att göra det här alternativet synligt på din webbplats. Därefter ska foto, namn och företag/funktion väljas. Se till att alla fält har fyllts i.

306.png

Kontaktuppgifter

Du kan ange kontaktuppgifterna för ditt kontor här. Se till att varje fält innehåller data, även om du inte har data för detta. Bilden nedan visar att identiskt telefonnummer används i de olika fälten:

307.png

 

Observera: om inte alla fält på de aktiva sidorna är ifyllda är överföring av webbplatsen inte möjlig.

Genom att klicka på "Webbplats URL:..." kan du förhandsgranska sidan. När alla steg har gått igenom korrekt, klicka på "Spara webbplats", detta kommer att följas av en automatisk begäran om att göra sidan synlig på Nmbrs Accountant-butikens webbplats. Denna begäran tas emot av försäljningsavdelningen, som avgör om den skapade sidan blir synlig. Du kommer att få information om detta.

 

 

2. Förfrågningar

Under fliken 'Förfrågningar' hittar du förfrågningar från företag som har begärt offert på din hemsida.

 
308.png
 
 
 

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...