Stoppade integrationer baserade på Nmbrs API v2.1

2020 levererade vi SOAP API version 3 och indikerade att vi inte längre skulle behålla SOAP version 2.1. I maj 2022 meddelade vi att v2.1 skulle upphöra i slutet av 2022. Detta för att utvecklare av integrationer baserade på denna version av API:et ska ha gott om tid att gå över till den senaste versionen (v3) eller till REST API.

Under de senaste månaderna har vi kontaktat majoriteten av alla utvecklare som vi känner till för att informera dem om denna förändring.

Integrationer som bygger på den föråldrade versionen fungerar inte längre från och med den veckovisa uppdateringen som utfördes den 15 februari 2023.

 

Vad betyder detta för befintliga integrationer? 

För en slutanvändare av en integration förändras inte mycket i princip så länge övergången har gjorts av utvecklaren. Samma autentisering (e-postadress och API-token) och aktiverade API-anrop kan användas. Det är viktigt för en integrationsutvecklare att göra övergången från v2.1 till v3 i tid för att förhindra att integrationen slutar fungera i slutet av 2022.

 

Justeringar av hur integrationen fungerar bör göras av utvecklaren. Detta kan kräva justeringar av till exempel API användarmallen. Om detta är nödvändigt kommer denna information alltid att delas av utvecklaren!

 

Support för integrationspartners

 

Vi förstår att denna förändring kan väcka frågor. Vi vill besvara dessa frågor så bra som möjligt. Mer information om SOAP v3 finns på:

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...