Tidregistreringsrapport

Vi lagt till en ny funktion som ger en översikt för vad som ligger inlagt i de anställdas tidregistrering. Genom att använda de olika filter som finns tillgängliga får du en tydlig överblick för vilka tidregistreringskoder som ligger inlagda i de anställdas kalendrar under den valda perioden. 

Rapporten finns tillgänglig på alla nivåer i Nmbrs. Om du inte kan se rapporten behöver du lägga till den i användarmallen. 

Användarmallar 

Innan du kan börja använda rapporten för tidregistrering kan det vara så att du först måste synliggöra den i användarmallarna. Läs mer om hur du hanterar användarmallar här.

Observera: Eftersom rapporten finns tillgänglig på alla nivåer i Nmbrs innebär det att du också måste synliggöra rapporten på master-, koncern-, företag- och anställdnivå - om du önskar utnyttja rapporten på alla nivåer. 

mceclip0__2_.png

 

Skärmdumpen ovan visar var du behöver gå in för att synliggöra tidregistreringsrapporten beroende på nivå. I det här exemplet är vi inne på Företagsnivå > Rapporter > Tidregistrering.

 

Just nu är det bara administratör användare som kan använda sig av rapporten. 

 

Rapporten

Du hittar tidregistreringsrapporten under fliken 'Rapporter' i modulen 'Anställd lön', eller genom att söka på tidregistrering i menyn. 

mceclip1.png

Använd de filter som finns att tillgå för att plocka ut den information du tycker är intressant. Du kan filtera mellan olika perioder, tidregistreringskoder samt statusen på koden.

Observera: Rapporten tar inte hänsyn till eventuella extra dagar/timmar eller lönearter som har lagts in, endast tidregisteringskoder visas. Rapporten tar heller inte hänsyn till de anställdas semestersaldo. 

mceclip2.png

Det är även möjligt att dra ut rapporten i Excel.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...