Säkerhetstips

Visma Nmbrs ser till att din data är säker. För en del av denna datasäkerhet krävs dock åtgärder från våra användare. Läs våra tips om hur du skyddar dig mot säkerhetsfel och internetkriminalitet.

Lösenord

Välj ett starkt lösenord. Forskning har visat att ett lösenord har en bra längd när det innehåller minst 15 tecken. Se även till att använda versaler, små bokstäver, siffror och specialtecken. Som ett extra säkerhetsalternativ kan du ställa in tvåfaktorsautentisering i Visma Nmbrs.

Logga alltid ut

Så fort du loggar in skapar vi en session som vi använder för ändamål som att placera information som gör att vi alltid kan identifiera dig. Denna session säkerställer att du inte behöver logga in igen på varje sida du besöker eller efter en kort period av inaktivitet. Detta ger dock även åtkomst till skadliga användare när du inte är vid din dator. Logga alltid ut när du går från ditt skrivbord!

Installera uppdateringar 

När det är möjligt rekommenderar vi att du använder de senaste versionerna av operativsystemet, såväl som den webbläsare du arbetar med. Om det finns några uppdateringar, installera dem så snart som möjligt.

Nätfiske

En ofta använd strategi för att få tillgång till information är användningen av så kallade phishing-e-postmeddelanden. Dessa leder användaren till en sida som ser ut som Visma Nmbrs, men som inte är en Visma Nmbrs-sida. Kontrollera därför alltid adressen i webbläsaren innan du loggar in när du klickar på en länk i ett mejl.

Offentlig WiFi/Hotspots

Visma Nmbrs avråder från att använda ett offentligt, oskyddat nätverk.

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...