Steg 8 HR Utrullning

Nu när löneinställningarna laddas upp i Nmbrs är det dags att utnyttja alla möjligheter som Nmbrs har att erbjuda inom HR-området optimalt.

 

ESS/MSS

För att effektivt använda Nmbrs kan du använda ESS (Employee Self Service) och MSS (Manager Self Service). På så sätt får dina anställda och chefer tillgång till sin egen miljö, med all data som du själv kan bestämma synligheten för. I artikeln nedan kan du läsa allt om att tilldela åtkomst till anställda och användare. Om du har några frågor om att finjustera Nmbrs® med avseende på interna processer, kontakta Nmbrs® för att hitta den mest praktiska lösningen.

Allt om användare


Mutationsformer

Ändringsförfrågningar är ett alternativ till att tillhandahålla mutationer via telefon, e-post, fax, etc. Ändringar begärs av en användare och kan godkännas av en annan användare. När ändringarna är godkända överförs de till Nmbrs-databasen så att duplicering av data från e-postmeddelanden inte längre är nödvändig.

Allt om mutationsformer

 

Närvaroregistrering

Inga förberedelser krävs för närvaroinställningarna; de kan användas omedelbart. Öppna eventuella faktiska sjukdomsfall i närvarofunktionen.

Allt om närvaro

 

Registrering av HR data

Nmbrs® ger dig möjligheten att upprätthålla en ännu mer omfattande HR-registrering. Dra nytta av följande funktioner:

 

Åtgärdspunkter och signaler

Nmbrs® har ett stort utbud av signaler. Dessa kan också komma från fastställda åtgärder. Det är lämpligt att sätta upp åtgärdspunkter och signaler innan implementeringen av Nmbrs® för att förhindra eventuella försummelser inom området ledighet, närvaro, födelsedagar, kontrakt etc.

Allt om åtgärdspunkter
Allt om signaler


Mejlmallar

Varje mejl som skickas från Nmbrs® kan modifieras, såsom instruktioner för uppföljning av mejlet men även husstil och avsändare. Ändringar kan endast göras av kontoägaren.

Allt om mejl


Temainställningar

Temainställningarna gör det möjligt att erbjuda applikationen till användare med sitt eget färgschema för logotypen. Notera också åtkomstinställningarna för Nmbrs®. Förbättrad säkerhet kan eventuellt krävas inom organisationen.


Anpassa tema

Gå genom säkerhetsinställningarna

 

Rapporter

Se till att du sätter dig in i rapporteringsbehov och möjligheter. Artikeln nedan hjälper dig med detta.

Rapporter och lönedokument

 

Implementeringsprocessen

 

Kommentarer

Kunskapsportal

updates

Nyheter / uppdateringar

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och uppdateringarna från Nmbrs.

Communities

Sociala medier

Håll dig uppdaterad om Visma Nmbrs senaste nyheter genom att följa oss på sociala medier och läsa vår blogg.

satisfaction

E-Learning

Vill du veta mer om Visma Nmbrs?

Our E-learning offers.

Läs mer...